Οι Benioff και Weiss για την προσαρμογή σε 8 σεζόν

Σε μια νέα συνέντευξη με την Deadline, οι παραγωγοί του GoT, David Benioff και DB Weiss, μίλησαν για τα οφέλη και τους κινδύνους της τηλεοπτικής προσαρμογής της δημοφιλούς σειράς των βιβλίων, για τι είναι υπερήφανοι και τη δυσκολία της θανάτωσης χαρακτήρων που έφεραν στη ζωή. Μερικά αποσπάσματα της συνέντευξης τους: «Και για μας αυτό που είναι το πιο δελεαστικό στη σειρά είναι, αν είμαστε αρκετά τυχεροί για να φτάσουμε στο τέλος, ότι θα υπάρξουν 80 ώρες στην οθόνη, με αρχή μέση και ένα πραγματικό τέλος. Δεν είναι κάτι που μοιάζει με 80 ξεχωριστά επεισόδια ...» Η εκτίμηση του Benioff για ογδόντα ώρες συνεπάγεται με οκτώ σεζόν του Game of Thrones, ενώ ο παραγωγός Frank Doelger είχε αναφερθεί προηγουμένως στην δυνατότητα των επτά. 

Οι Benioff και Weiss συζήτησαν επίσης τη συμμετοχή του George RR Martin στη όλη διαδικασία. Ο Benioff αναφέρει ότι έχουν «πολύ καλές σχέσεις» με τον George και ότι έχουν «σίγουρα διαφωνίες. Κάθε σεζόν έχουμε διαφωνίες για ορισμένα πράγματα». 

Ο Weiss αναφέρει την ανάγκη να «περιορίσει τον αριθμό των νέων προσώπων που βλέπουμε στο οθόνη και ο Martin μιλάει για το «φαινόμενο της πεταλούδας», που περνά μέσα από την όλη ιστορία», ως τις πρωτογενείς πηγές της διαφωνίας μεταξύ τους. Και κάτι που δεν θα εκπλήξει κανέναν που άκουσαν τον σχολιασμό του George στο Blackwater: O Weiss λέει, επίσης στην Deadline: «Τον τρελαίνει που οι χαρακτήρες αγωνίζονται χωρίς να φορούν τα κράνη τους».



 
Powered by Blogger