Ο Al Pacino θα υποδυθεί τον Αριστοτέλη Ωνάση

Το βαρύ πυροβολικό του Χόλιγουντ, ο Al Pacino, στα 73 του χρόνια, πρόκειται να υποδυθεί τον Έλληνα μεγιστάνα Αριστοτέλη Ωνάση, στη νέα ταινία του Fernando Meirelles με τίτλο "Nemesis"... Ο Meirelles, ο Βραζιλιάνος σκηνοθέτης που έγινε γνωστός για τις ταινίες "City of God" και "The Constant Gardener", λέει πως η ταινία θα έχει παρόμοιο ύφος με εκείνη του "Νονού", με κεντρικό όμως χαρακτήρα τον Αριστοτέλη Ωνάση.

Πρόκειται για προσαρμογή του αμφιλεγόμενου βιβλίου του Peter Evans "Nemesis: The True Story of Aristotle Onassis, Jackie O, and the Love Triangle" (Νέμεσις: Η αληθινή ιστορία του Αριστοτέλη Ωνάση, της Τζάκι Ο και το Ερωτικό τρίγωνο), το οποίο έφερε αναστάτωση στην οικογένεια των Κένεντι, ενώ το σενάριο υπογράφει ο Braulio Mantovan.

Ο Evans, ένας ερευνητής δημοσιογράφος, έγραψε για τη μεγάλη αντιπάθεια που υπήρχε ανάμεσα στον Ωνάση και τον Μπομπ Κένεντι. Για πολλές δεκαετίες, το αμοιβαίο μίσος των δυο αντρών συνεχώς αυξάνονταν, όπως και ο ανταγωνισμός για την κατάκτηση της χήρας του νεκρού Αμερικανού Προέδρου Τζον Κένεντι, Τζάκι.

Ο συγγραφέας αποκαλύπτει στο βιβλίο ότι το ερωτικό τρίγωνο Κένεντι-Ωνάση-Τζάκι τοποθετεί τον Έλληνα εκατομμυριούχο, ο οποίος παντρεύτηκε την Τζάκι το 1968, στο επίκεντρο της δολοφονίας του Μπομπ Κένεντι.

Ο Michael Fassbender έχει επιλεχθεί για τον ρόλο του Μπομπ Κένεντι. Τα γυρίσματα έχουν προγραμματιστεί να αρχίσουν τον Σεπτέμβριο, ενώ δεν έχει βρεθεί ακόμα η ηθοποιός που θα υποδυθεί την Τζάκι. 
Powered by Blogger