Τέλος οι σόλο ταινίες για τον Wolverine;

Μπορεί να είναι ο ηθοποιός που έχει ερμηνεύσει χαρακτήρα των comic book περισσότερες φορές από οποιοδήποτε άλλο, ο Hugh Jackman όμως πιστεύει ότι μάλλον δεν θα έχει άλλη σόλο ταινία για τον χαρακτήρα του Wolverine αφού η πρώτη ταινία κόντεψε στο να διαλύσει το franchise με τις κακές κριτικές, αλλά όλα μάλλον θα εξαρτηθούν από τα κέρδη που θα έχει η νέα ταινία του James Mangold, The Wolverine, για την 20th Century Fox.

Την δήλωση την έκανε ο αυστραλός ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξη του και δήλωσε ότι δεν γνώριζε κατά πόσο μετά από την πρώτη ταινία θα υπήρχε και δεύτερη αλλά τελικά ήρθε, ενώ ξεκαθάρισε ότι αν του γίνει πρόταση για νέα ταινία μάλλον θα είναι θετικός επειδή αγάπα το συγκεκριμένο χαρακτήρα φτάνει να είναι το σενάριο κατάλληλο για ταινία. Ο παραγωγός Hutch Parker πρόσθεσε ότι η ιδέα του να αντικαταστήσουν τον χαρακτήρα μοιάζει με βλασφημία. Αυτή θα είναι η έκτη φορά που θα ερμηνεύσει το συγκεκριμένο χαρακτήρα ο Jackman και το 2014 θα έχει την έβδομη με το X-Men: Days of Future Past. Με πέντε φορές ακολουθεί ο Samuel L. Jackson, ο οποίος έχει το ρολό του Nick Fury στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel και το 2014 θα συνεχίσει με το Captain America: The Winter Soldier και αν δεν υπάρξει κάποια έκπληξη θα ισοφαρίσει τον Jackman στο The Avengers 2 το 2015. Στη τρίτη θέση και προς στιγμή ισόπαλος με τον Jackson με 5 φορές, βρίσκεται ο Robert Downey Jr. ως ο Tony Stark.

Ο Hugh Jackman για το 2013 είχε το Movie 43 και ολοκλήρωσε τα The Wolverine και Prisoners και αυτή τη περίοδο βρίσκεται στα γυρίσματα του X-Men: Days of Future Past που θα προβληθεί το 2014. Επόμενη του ταινία θα είναι μάλλον το The Greatest Showman on Earth ενώ ανάμεσα στα projects του είναι και τα Six Years, Carousel, Orders to Kill και Unbound Captives.



 
Powered by Blogger