Η μουτρωμένη γάτα κατακτά το Χόλιγουντ!

Η σιαμέζα γάτα που έγινε διάσημη στο διαδίκτυο για τη… μουτρωμένη μουσούδα της ετοιμάζεται να κατακτήσει το Χόλιγουντ, καθώς θα όπως ανακοίνωσε ο… μάνατζέρ της, Μπεν Λάσις, πρόκειται να πρωταγωνιστήσει σε ταινία! Η Grumpy Cat, το πραγματικό όνομα της οποίας είναι «σος ταρτάρ», έγινε γνωστή πριν από ένα χρόνο όταν ο αδελφός της ιδιοκτήτριάς της Ταμπάθα Μπούντεσεν ανέβασε μία φωτογραφία της στο δίκτυο κοινωνικής δικτύωσης Reddit.

Η ταινία θα είναι παραγωγής της Broken Road Productions, η οποία υπογράφει μεταξύ άλλων την κωμωδία του 2011 με πρωταγωνιστή τον Άνταμ Σάντλερ «Τζακ και Τζιλ».

Η μόνιμα «θυμωμένη» έκφραση της διάσημης γάτας ενέπνευσε μία σειρά από σχόλια, αστείες ατάκες και φωτογραφίες επεξεργασμένες στο Photoshop που αναρτώνται σε σελίδες των ιστότοπων κοινωνικής δικτύωσης.


Η σελίδα της στο Facebook έχει περισσότερα από 950.000 likes και το βίντεο στο YouTube έχουν παρακολουθήσει περισσότεροι από 10 εκατομμύρια επισκέπτες.

Η Grumpy Cat είναι ήδη εξοικειωμένη με τις κάμερες αφού έχει εμφανιστεί στην πρωινή εκπομπή της αμερικανικής τηλεόρασης «Good Morning America» και στο τοκ σόου του Άντερσον Κούπερ στο CNN, «Anderson Live».



 
Powered by Blogger