Ο Antonio Banderas στο The 33

Η καινούρια ταινία που ετοιμάζεται με το τίτλο The 33 και αφορά το ατύχημα που έγινε στη Χιλή και άφησε για 69 μέρες παγιδευμένους 33 άντρες, φαίνεται να κρατά την υπόσχεση του για ένα cast γεμάτο γνωστά ονόματα, αφού μετά τους Martin Sheen και Rodrigo Santoro, τώρα και ο Antonio Banderas θα πάρει ρόλο. Ο ισπανός ηθοποιός θα πάρει το ρόλο ενός από των 33 παγιδευμένων, του Mario Sepulveda, ο οποίος είχε το παρατσούκλι “Super Mario”. Η ταινία θα είναι βασισμένη στα γεγονότα του 2010, και θα εξιστορεί τις δύσκολες καταστάσεις που πέρασαν οι ανθρακωρύχοι περίπου μισό μίλι κάτω από τη γη, αλλά και την διεθνή ομάδα που ανέλαβε την διάσωση τους.

Οι Mikko Alanne και Jose Rivera έχουν γράψει το σενάριο για την ταινία ενώ την σκηνοθεσία θα την αναλάβει η Patricia Riggen. Η ταινία προσπαθεί να βρει αγοραστές στο Φεστιβάλ των Καννών, ενώ η παραγωγή θα ξεκινήσει το φθινόπωρο του 2013 στη Χιλή.

Ο Antonio Banderas για το 2013 είχε την ταινία Los amantes pasajeros (I’m so excited) και έχει ολοκληρώσει και τα Knight of Cups, Justin and the Knights of Valour και Machete Kills. Για το 2014 βρίσκεται αυτή τη περίοδο στα γυρίσματα του Autómata ενώ εκτός του The 33 έχει και την ταινία 33 Dias (33 Days) όπου θα ενσαρκώσει τον Pablo Picasso. Στα μελλοντικά του πλάνα πάντως ο ηθοποιός έχει και την σκηνοθεσία της ταινίας Akil με πρωταγωνίστρια την γυναίκα του Melanie Griffith.



 
Powered by Blogger