Travis McGee: Η νέα συνεργασία των Leonardo DiCaprio και Dennis Lehan

Ο συγγραφέας αστυνομικών βιβλίων, Dennis Lehane, θα συνεργαστεί ξανά με τον Leonardo DiCaprio για τη καινούρια ταινία της 20th Century Fox,Travis McGee, που θα είναι αστυνομική, αφού ο πρώτος θα γράψει το σενάριο της με τον DiCaprio να παίρνει το πρωταγωνιστικό ρόλο και τον Paul Greengrass vα σκηνοθετεί. Η ταινία θα είναι βασισμένη στο βιβλίο μυστηρίου του John D. MacDonald που κυκλοφόρησε το 1964, The Deep Blue Good-by, και θα είναι η τέταρτη συνεργασία των Lehane και DiCaprio μετά το Shutter Island, το Running Out of Dog, που ετοιμάζει ο DiCaprio και το Live by Night, που ετοιμάζει ο Ben Affleck και ο γνωστός ηθοποιός θα είναι παραγωγός.

Το Travis McGee θα είναι το δεύτερο κινηματογραφικό σενάριο του Lehane μετά το Animal Rescue που βρίσκεται στη παραγωγή, και μέχρι τώρα έγραψε για τα τηλεοπτικά The Wire, Boardwalk Empire και Castle. Το βιβλίο που θα μεταφερθεί θα είναι το 21ο με το συγκεκριμένο χαρακτήρα και η Fox έχει στόχο να ετοιμάσει ένα νέο franchise.

Ο Leonardo DiCaprio για το 2013 είχε το The Great Gatsby και θα έχει και το The Wolf of Wall Street, ενώ δεν έχει ανακοινώσει ακόμη ποια θα είναι η επόμενη ταινία που θα βάλει στο πρόγραμμα του. Επίσης από το 2004 και μετά εργάζεται και ως παραγωγός και για το 2013 εκτός της ταινίας του Martin Scorsese έχει και τα Runner, Runner και Out of the Furnace.



 
Powered by Blogger