Κινηματογραφικές πρεμιέρες

Με αρκετές νέες ταινίες μάς υποδέχεται η κινηματογραφική εβδομάδα που ξεκινά σήμερα. Σινεφίλ επιλογές, τρόμος αλλά και επανεκδόση ενός κλασσικού φιλμ, υπόσχονται να μην αφήσουν κανένα θεατή ανικανοποίητο.

Δείτε αναλυτικά τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτήν την εβδομάδα καθώς και τα trailer τους...

«Το Κάλεσμα»

Αμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Τζέιμς Γουάν με τους: Πάτρικ Γουίλσον, Βέρα Φαρμίγκα, Λίλι Τέιλορ

Οι παραψυχολόγοι Εντ και Λορέιν Γουόρεν βοηθούν μια επταμελή οικογένεια να αντιμετωπίσει τα μεταφυσικά φαινόμενα που συμβαίνουν στην απομονωμένη έπαυλή της και οφείλονται σε μια πανίσχυρη δαιμονική οντότητα.



«Frances Ha»

Αμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Νόα Μπάουμπαχ με τους: Γκρέτα Γκέργουιγκ, Μίκι Σάμερ, Άνταμ Ντράιβερ

Όταν η συγκάτοικος και καλύτερή της φίλη την εγκαταλείπει για ένα καλύτερο διαμέρισμα, η 27χρονη Φράνσις προσπαθεί να επιβιώσει στη Νέα Υόρκη χωρίς σταθερή δουλειά, αλλά με πολλά όνειρα και μεγάλη αισιοδοξία.



«Ένας Χρόνος Είναι Αρκετός»

Αγγλική ταινία, σκηνοθεσία Νταν Μέιζερ με τους: Ρόουζ Μπερν, Άννα Φάρις, Σάιμον Μπέικερ, Ρέιφ Σπολ

Ο Τζος και η Νατ παντρεύονται από τρελό έρωτα, αλλά καθώς η πρώτη γαμήλια επέτειος πλησιάζει, πολλά έχουν αλλάξει στη σχέση τους. Θα μπορέσουν άραγε να ξεπεράσουν την κρίση του πρώτου –και δυσκολότερου– χρόνου έγγαμου βίου;



«Το Απαγορευμένο Ποδήλατο»

Σαουδαραβική ταινία, σκηνοθεσία Χαΐφαά Αλ-Μανσούρ με τους: Γουάαντ Μοχάμεντ, Ρεέμ Αμπντουλάχ, Σουλτάν Αλ Ασάφ

Η δεκάχρονη Γουάντζντα είναι αποφασισμένη να κάνει τα πάντα για να αποκτήσει το πράσινο ποδήλατο που λαχταρά. Τα εμπόδια που πρέπει να ξεπεράσει όμως είναι πολλά, με σημαντικότερο το ότι στη Σαουδική Αραβία θεωρείται ανήθικο για τις γυναίκες να κάνουν ποδήλατο.



«Ανάμεσα...»

Καναδογαλλική ταινία, σκηνοθεσία Αναΐς Μπαρμπό - Λαβαλέτ με τους: Εβελίν Μπροσί, Σαμπρίνα Κουαζανί, Σιβάν Λέβι

Η Κλοέ είναι μια καναδέζα γιατρός που δουλεύει σε ένα παλαιστινιακό στρατόπεδο προσφύγων. Προσπαθώντας να διατηρήσει ουδέτερη στάση και κάνοντας φιλίες και από τις δύο αντιμαχόμενες πλευρές, θα βρεθεί παγιδευμένη σε έναν αναπόδραστο κύκλο αίματος.



«Νύχτα Γεμάτη Έρωτα»

Αμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Τζορτζ Στίβενς με τους: Κάρι Γκραντ, Άιριν Νταν

Έτοιμη να εγκαταλείψει το σύζυγό της, μια γυναίκα βάζει να ακούσει στο πικάπ τα τραγούδια που σημάδεψαν τη σχέση τους, επιστρέφοντας έτσι στο παρελθόν και σε μια συγκινητική ιστορία.


newsbeast.gr



 
Powered by Blogger