Ο Simon Pegg θα πάρει ρόλο στο αυστραλιανό Kill Me Three Times

Ο Simon Pegg είναι ένας από τους πιο πολυάσχολους ηθοποιούς και δημιουργούς στο χώρο του κινηματογράφου, αφού εργάζεται ασταμάτητα και συνεχώς κερδίζει όλο και περισσότερο κοινό με την δουλειά του. Και αυτή τη φορά ο βρετανός ηθοποιός θα πάει Αυστραλία αφού θα πάρει ρόλο στη καινούρια ταινία του Kriv Stenders, γνωστού από το Red Dog. Συγκεκριμένα ο Simon Pegg θα πάρει ρόλο στη ταινία θρίλερ, Kill Me Three Times, που ετοιμάζεται από την Cargo Entertainment, και θα είναι σκοτεινό δράμα, κάτι εντελώς διαφορετικό από τις συνήθεις επιλογές του κωμικού ηθοποιού. Δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες για την ταινία εκτός του ότι μια νεαρή γυναίκα θα είναι στο επίκεντρο μιας υπόθεσης φόνου, εκβιασμού και εκδίκησης και θα διαδραματίζεται σε μια παραλιακή πόλη της Αυστραλίας.

Οι Alice Braga και Abbie Cornish έχουν ρόλο στη ταινία αλλά δεν είναι γνωστό ποια θα είναι η πρωταγωνίστρια ενώ ρόλο έχουν κλείσει και οι Ben Mendelsohn και Sullivan Stapleton (Strike Back). Ο ρόλος του Pegg παραμένει επιτηδευμένα κρυφός από τους παραγωγούς που είπαν ότι θα είναι ένας πολύ ενδιαφέρον ρόλος ενώ η παραγωγή θα ξεκινήσει στα μέσα του Σεπτέμβρη στη Δυτική Αυστραλία.

Ο Simon Pegg για το 2013 χάρισε τη φωνή του στο ηλεκτρονικό παιχνίδι Star Trek ενώ πήρε και τον ανάλογο ρόλο στη ταινία Star Trek: Into Darkness και ολοκλήρωσε και την ταινία, για την οποία έγραψε και το σενάριο. Ο διάσημος ηθοποιός για το 2013 πήρε ρόλο και στη στο πρώτο επεισόδιο της σειράς Lost Angels και αυτή τη περίοδο βρίσκεται στα γυρίσματα του Hector and the Search for Happiness για το 2014. Το 2014 θα έχει και την ταινία κινουμένων σχεδίων, The Boxtrolls.



 
Powered by Blogger