Ο Chris Evans πρωταγωνιστής στο The Ten o’clock People

Η καινούρια μεταφορά από ιστορίες του Stephen King, το The Ten o’clock People, φαίνεται να βρίσκει ακόμη ένα ηθοποιό αφού ο Chris Evans, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έγινε ακόμη πιο γνωστός από το Captain America, ξεκίνησε συζητήσεις για να πάρει ρόλο στη ταινία που έχει ήδη για σκηνοθέτη τον Tom Holland (Fright Night).  Ο Justin Long που αρχικά θα έπαιρνε το ρόλο εγκατέλειψε αφού υπήρξε καθυστέρηση στη παραγωγή και δεν είχε χρόνο στο πρόγραμμα του και ο Evans αν κλείσει θα πάρει το ρόλο του ως επιχειρηματίας που προσπαθεί να εγκαταλείψει τη συνήθεια του καπνίσματος με τη βοήθεια ενός νέου φαρμάκου. 

Αυτό που θα δυσκολέψει ακόμη περισσότερο το να κόψει το κάπνισμα είναι το γεγονός ότι πολλοί από τους υψηλόβαθμους ανθρώπους γύρω του είναι επικίνδυνα οντά μεταμορφωμένα ως άνθρωποι. 

Δεν είναι γνωστό αν η Rachel Nichols θα πάρει το ρόλο, για τον οποίο έκλεισε πριν από περίπου εννέα μήνες. Η παραγωγή θα ξεκινήσει στην Ατλάντα το φθινόπωρο και ψάχνει αγοραστές στις Κάννες.

Ο Chris Evans για το 2013 είχε την ταινία The Iceman και ολοκλήρωσε και τα Snowpiercer και A Many Splintered Thing ενώ για το 2014 βρίσκεται στα γυρίσματα του Captain America: The Winter Soldier. Ένα χρόνο μετά αναμένεται να επιστρέψει ξανά ως ο Captain America/Steve Rogers για το The Avengers 2.



 
Powered by Blogger