To καστ μέχρι στιγμής στους Αναλώσιμους 3

Ένα χρόνο πριν την πρεμιέρα της τρίτης ταινίας των Αναλώσιμων στους κινηματογράφους και τα ονόματα που θα συμμετέχουν στο project συνεχίζουν να πληθαίνουν. O Stallone φαίνεται να το έχει πάρει ζεστά το θέμα μετά την επιτυχημένη συνταγή και συνύπαρξη μεγάλων ονομάτων στην προηγούμενη ταινία και συνεχίζει να στρατολογεί δυνατά ονόματα για το Expendables 3. Μέχρι στιγμής μια θεωρείται η απώλεια στο casting ενώ υπάρχουν πολλές πιθανότητες και αυτή να αλλάξει σύντομα. Η λίστα των ονομάτων που φημολογείται ότι μπορεί να εμφανιστεί στην ταινία είναι πάρα πολύ μεγάλη ωστόσο εμείς θα επικεντρωθούμε στα ονόματα εκείνων που θεωρούνται ποιο σίγουρες προσθήκες στο casting.


Φήμες θέλανε τον Nicolas Cage να πρωταγωνιστεί στη δεύτερη ταινία του Stallone. Αναποδιές αλλά και η συμμετοχή του Cage σε άλλες παραγωγές δεν του έδωσε αυτή τη δυνατότητα έτσι το όνομά του παρέμενε στην πρώτη θέση των ηθοποιών που θα έκαναν την εμφάνισή τους σε μια τρίτη συνέχεια των Αναλώσιμων. Λίγο μετά την ημερομηνία προβολής των Αναλωσίμων 2 στους κινηματογράφους η επίσημη είδηση της συμμετοχής του ηθοποιού ήρθε μέσα από τη σελίδα του Stallone στο facebook για να αναιρεθεί λίγες μέρες αργότερα ότι το συγκεκριμένο post ήταν ενέργεια και σκέψη του ατόμου που διαχειρίζεται την επίσημη ιστοσελίδα του Sly και δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα. Έκτοτε το όνομα του Cage παρέμενε εκτός του casting μέχρι τον Μάιο του 2013 που νέες φήμες τον θέλανε πάλι εντός ίσως στο ρόλο του κακού, μια νέα φήμη που δυο μήνες μετά αναίρεσε ο ίδιος στη συνέντευξη που έδωσε για την επερχόμενη ταινία Frozen Grounds όπου ξεκαθάρισε τη μη ανάμειξή του στα Kick Ass 2 και Expendables 3. Ωστόσο το όνομα του συνεχίζει να φιγουράρει για τη θέση του κακού στην ταινία και μιας και τα γυρίσματα ξεκινάνε τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτέμβρη ίσως να περιμένουμε μια έκπληξη στο θέμα αυτό.


Ήταν γνωστό πως ο Stallone αναζητούσε από τη δεύτερη ταινία κιόλας γυναικεία ονόματα που θα μπορούσαν να ενσαρκώσουν κάποιο από τα μέλη της ομάδας επίλεκτων του. Μάλιστα σύμφωνα με δήλωσή του θα ήθελε στο cast του μια νεαρή Sigourney Weaver. Το πρόσωπο αυτό όπως όλα δείχνουν είναι η Milla Jovovich, η οποία βρίσκεται σε συζητήσεις για το ρόλο της στην ταινία και αναμένεται όπως όλα δείχνουν επίσημη ανακοίνωση σύντομα. Μάλιστα φήμες των τελευταίων ημερών θέλουν να κάνει την εμφάνισή του στη ταινία το δίδυμο των ταινιών Resident Evil, Jovovich-Rodriguez.


Η συμμετοχή του Jackie Chan στην ταινία έχει επίσημα ανακοινωθεί από το Δεκέμβριο του 2012. Ο ηθοποιός μάλιστα τότε είχε πει ότι οι προσεγγίσεις του Stallone για τη συμμετοχή του, είχαν αρχίσει από τη δεύτερη ταινία. Τότε δεν μπορούσε να δεχτεί εξαιτίας των υποχρεώσεών του στο Chinese Zodiac. Όρος της συνεργασίας να κατέχει σημαντικό ρόλο σε αυτήν και όχι απλά να παρουσιαστεί σε μερικές σκηνές πιθανόν αναφερόμενος στην εμφάνιση του Norris στη δεύτερη ταινία.


Πριν πέντε ημέρες έγινε η επίσημη ανακοίνωση της συμμετοχής του Ford στην νέα ταινία μέσα από post του Stallone στο twitter. Το όνομα του ηθοποιού δεν ακούγονταν για την ταινία και η απρόσμενη συμμετοχή του οδήγησε το CNN να τον ρωτήσει στην πρεμιέρα της ταινίας Paranoia. Λεφτά για το ενοίκιο, το σχολείο των παιδιών και τα έξοδα του αυτοκινήτου ήταν οι λόγοι τους οποίους αστειευόμενος φυσικά ανέφερε στο δημοσιογράφο ο οποίος φαινόταν έκπληκτος με την απόφαση του Ford να πρωταγωνιστήσει σε τέτοιου είδους ταινία. Ο ηθοποιός ήταν επιλογή του παραγωγού Avi Lerner, ο οποίος επιθυμούσε τη συμμετοχή του Harrison στην τρίτη ταινία.


Ο Mel Gibson φιγουράρει εδώ και αρκετό καιρό για το ρόλο του κακού στην ταινία. Η επίσημη ανάμειξή του σε αυτή ανακοινώθηκε μέσα από Post του Sly στο twitter όπου με τη φράση "Mad Max vs Barney Ross......" δείχνει ότι έχει καλυφθεί η μια θέση των villains της ταινίας. Τελευταίες ενημερώσεις στο θέμα αυτό όμως θέλουν να μην έχουν πέσει ακόμα οι σχετικές υπογραφές αν και αυτό αναμένεται σύντομα να λυθεί.


Άλλη μια από τις επιλογές του παραγωγού Avi Lerner, ο οποίος ήθελε τον Snipes στην τρίτη ταινία, ειδικά αφού είχε ξεμπερδέψει πλέον με τις φυλακές (5 χρόνια φυλάκιση για φόρους στο κράτος). Ο κατ'οίκον περιορισμός ωστόσο που του επέβαλλε το δικαστήριο για την αποφυλάκισή του δυσκολεύει τις πιθανότητες να εμφανισθεί στην τρίτη ταινία των Αναλώσιμων.


Οι Avi Lerner και Stallone τον είχαν προσεγγίσει για τη δεύτερη ταινία των Expendables στους οποίους αρνήθηκε αφού δεν υπήρχε κατάλληλος χρόνος. Τώρα όμως φαίνεται ότι θα έχει κάποιο ρόλο στην τρίτη ταινία σύμφωνα με δημοσίευμα του EW. Την είδηση την παρουσιάζουν μαζί με την ανάμειξη του Gibson χωρίς να αναφέρεται ο ρόλος του απλά πιθανόν να αναμένεται εξαιτίας της καλής συνεργασίας που είχανε Stallone και Banderas στο Assassin's και επειδή ο Sly είχε πει στο twitter ένα απλό "Antonio B. ...? Could be.".


Δυο αρκετά διάσημα ονόματα στο χώρο τους, εντάσσονται επίσημα μέσα από posts του Stallone στο twitter στο καστ της νέας ταινίας. Ο λόγος για τους Ronda Rousey πρωταθλήτρια του UFC και Victor Ortiz πρώην πρωταθλητή μποξέρ του WBC (World Boxing Council). Μάλιστα αναμένεται να δούμε οι δυο τους να αναμετρούνται μεταξύ τους. Η Ronda Rousey κάνει την πρώτη της κινηματογραφική απόπειρα ενώ ο Victor Ortiz εμφανίσθηκε τηλεοπτικά στη 16η σεζόν του Dancing παραμένοντας στο show για 6 εβδομάδες.


Η μοναδική απώλεια στο Casting φαίνεται να είναι μέχρι στιγμής αυτή του Bruce Willis. Τα 1 εκατ. δολάρια την ημέρα για 4 ημέρες γυρισμάτων έρχονται σε ρήξη με τα 3 εκατ. δολάρια που του δίνει συνολικά η παραγωγή για την τρίτη ταινία. Το σκηνικό αυτό οδήγησε στο Stallone να ανακοινώσει ότι ο Willis είναι εκτός της ομάδας ενώ αναφέρθηκε σε αυτόν ως άπληστο και τεμπέλη. Ο CEO της LIongate αναφέρει ωστόσο ότι είναι πολύ νωρίς να κρίνουμε το αν ο Willis είναι όντως εκτός του cast της ταινίας αφού οι διαπραγματεύσεις με τους ηθοποιούς γίνονται ακόμα και τις πρώτες μέρες της έναρξης των γυρισμάτων. Οπότε μας μένει κάτι περισσότερο από μήνα για να δούμε αν ο Willis είναι όντως εκτός.

Τέλος υπάρχουν πολλά ονόματα αυτών που ακούγονται ότι θα έρθουν στη τρίτη συνέχεια των Αναλώσιμων, κυρίως νέοι ηθοποιοί αφού το σενάριο της ταινίας αναφέρει ότι μια ομάδα νέων θα προσπαθήσει να ανταγωνιστεί την ομάδα των γηραιών του Σταλόνε. Για αυτό το λόγο κυκλοφορεί η φήμη ότι ο Kellan Lutz βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για ρόλο στη ταινία αλλά τίποτα δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα ακόμα. Επίσης για τρίτη φορά κυκλοφορεί η φήμη περί συμμετοχής του Seagal κάτι το οποίο φαντάζει για μια ακόμη φορά ακατόρθωτο. Να σημειωθεί ωστόσο ότι επιστρέψει ο Mickey Rourke μετά την απομάκρυνσή του στους Αναλώσιμους 2 με τον ίδιο ρόλο. Το GTVS θα παρακολουθεί τις εξελίξεις και το twitter του Sly και θα σας ενημερώνει με σχετικές ειδησεογραφικές ειδήσεις.



 
Powered by Blogger