Από ηθοποιός τώρα και σκηνοθέτης η Zoe Saldana

Η Zoe Saldana το τελευταίο καιρό δείχνει ότι την ενδιαφέρει η προοπτική να στραφεί στην σκηνοθεσία όπως ανακοίνωσε πρόσφατα και η Scarlett Johansson αλλά και πιο παλιά οι Olivia Wilde και Eva Longoria, αφού μετά από τα διαδικτυακά επεισόδια της σειράς του Vin Diesel, The Ropes, αλλά και διάφορες σειρές ταινιών μικρού μήκους τώρα ενδιαφέρεται να σκηνοθετήσει κινηματογραφική ταινία. Η ηθοποιός στη τελευταία της συνέντευξη μίλησε για το τι άλλαξε και αποφάσισε να το γυρίσει στην σκηνοθεσία και ότι τα τελευταία δύο χρόνια ξεκίνησε να ετοιμάζει το μέλλον της. Για τη θέση του σκηνοθέτη δήλωσε ότι είναι πολύ πιο ικανοποιητική αφού είναι πιο αναμειγμένος στην ταινία ενώ ως ηθοποιός απλά ενσαρκώνεις ένα χαρακτήρα. 

Ένας από τις εμπνεύσεις της διάσημης ηθοποιού ήταν και ο Guillaume Canet, ο οποίος από ηθοποιός έγινε σκηνοθέτης και μάλιστα ανέλαβε και την ταινία Blood Ties, που αναμένεται για πρεμιέρα φέτος και η Zoe Saldana είχε ρόλο. 

Η ηθοποιός ακόμη δεν ξέρει τι θα σκηνοθετήσει αν και ήταν υποψήφια για να σκηνοθετήσει μια ταινία στο Μόντρεαλ ενώ πριν από μερικούς μήνες είχε αγοράσει τα δικαιώματα για ένα βιβλίο θρίλερ μυστήριου με το τίτλο Hell Or High Water, για να το μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη με την αδελφή της.

Η Zoe Saldana για το 2013 είχε το blockbuster Star Trek Into Darkness και έχει ολοκληρώσει και τα Blood Ties, Nina και Out of the Furnace ενώ για το 2014 βρίσκεται στα γυρίσματα του Infinitely Polar Bear και το καλοκαίρι θα ξεκινήσει για το Guardians of the Galaxy. 

Στις αρχές του 2014 η ηθοποιός αναμένεται να ξεκινήσει τα γυρίσματα των Avatar 2 και 3, τα οποία θα είναι έτοιμα για το 2015 και το 2016 αντίστοιχα ενώ για το 2016 λογικά θα έχει και το Star Trek 3. Δεν είναι ξεκάθαρο πότε θα προσπαθήσει να σκηνοθετήσει την πρώτη της ταινία.



 
Powered by Blogger