Το Riding with Sugar θα είναι η νέα ταινία του John Boyega

Ο John Boyega έκλεισε για το πρωταγωνιστικό ρόλο απέναντι από τους Clare Bowen και Jason Isaacs για την ταινία του δημιουργού από την Ζιμπάμπουε, Sunu Gonera, το Riding with Sugar, ο οποίος επιστρέφει μετά από έξι χρόνια και το Pride του 2007 που είχε πρωταγωνιστές τους Terrence Howard, Kimberly Elise και Bernie Mac. Ο Gonera, γεννήθηκε στη Ζιμπάμπουε και μέσω των αθλητικών του ικανοτήτων και την υποτροφία που πήρε κατάφερε να σπουδάσει στο πανεπιστήμιο του Cape Town ψυχολογία αλλά τελικά ακολούθησε το όνειρο του στο κινηματογράφο. 

Το 2005 ετοίμασε την ταινία μικρού μήκους Riding with Sugar, το οποίο θα είναι η βάση για τη δεύτερη του κινηματογραφική προσπάθεια. Από την άλλη ο John Boyega έγινε γνωστός από την βρετανική ταινία επιστημονικής φαντασίας, Attack the Block, και αφού ο πιλότος του Da Brick δεν πήρε το πράσινο φως από το ΗΒΟ, το γύρισε ξανά στο κινηματογράφο.

Η ταινία θα ακολουθεί τον Terrence, ένα νότιο-αφρικανο νεαρό, που ονειρεύεται να δραπετεύσει από το κόσμο της διακίνησης ναρκωτικών και να γίνει πρωταθλητής ως ποδηλάτης της BMX. Στη πορεία θα γνωρίσει μια αξιαγάπητη κοπέλα, την Olivia, η οποία εκτιμά τα όνειρα και το οδήγημα του, και θα σχηματίσουν σχέση. Δεν είναι γνωστό πότε θα ξεκινήσει η παράγωγη της ταινίας.



 
Powered by Blogger