Το "Blue Jasmine" και το "Wolverine" σπάνε κάθε ρεκόρ

Το άνοιγμα του “Blue Jasmine” στο αμερικανικό box office έγινε το πιο κερδοφόρο όλων των εποχών για τον Woody Allen. Όσο για το “Wolverine"; ΄Έσπασε τα ταμία με το καλησπέρα σας. Ας ξεκινήσουμε από τον Woody Allen. Η νέα ταινία του 77χρονου δημιουργού προβλήθηκε αρχικά μόνο σε έξι αίθουσες (!) και έκανε εισπράξεις 612.767 δολάρια. Με άλλα λόγια, πρόκειται για το πιο επιτυχημένο ντεμπούτο του στα σχεδόν πενήντα χρόνια της δημιουργικής καριέρας του ,αλλά και το καλύτερο άνοιγμα καλλιτεχνικής ταινίας μέχρι στιγμής για το 2013.

Στο Blue Jasmine, το οποίο έχει αποσπάσει ήδη πολύ καλές κριτικές πρωταγωνιστεί η Cate Blanchett, η οποία υποδύεται μία γυναίκα που προσπαθεί να συνέλθει από ένα νευρικό κλονισμό μετά τη διάλυση του γάμου της με έναν απατεώνα (Alec Baldwin).



Περνάμε τώρα στην κορυφαία ταινία, σύμφωνα πάντα με το box office, για το Σαββατοκύριακο που πέρασε, το “Wolverine" Εδώ οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους: Η ταινία έσπασε τα ταμία, καθώς μόλις στο πρώτο Σ/Κ προβολής της έκανε εισπράξεις 55 εκατομμύρια δολάρια στην Αμερική. Το Wolverine κέρδισε άλλα 86 εκατομμύρια δολάρια στον υπόλοιπο κόσμο ενώ αναμένεται πως εντός της εβδομάδας οι εισπράξεις της θα ξεπεράσουν τα 120 εκατομμύρια δολάρια.



cosmo.gr



 
Powered by Blogger