Κινηματογραφικές πρεμιέρες

Η νέα περιπέτεια «Red 2» με τους Μπρους Γουίλις και Τζον Μάλκοβιτς στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, κάνει πρεμιέρα σήμερα. Μαζί της πλήθος νέων ταινιών και μία επανέκδοση κάνουν ντεμπούτο στις σκοτεινές αίθουσες. Δείτε αναλυτικά τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτήν την εβδομάδα καθώς και τα trailer τους...




«Red 2»

Αμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Ντιν Πάρισοτ με τους: Μπρους Γουίλις, Τζον Μάλκοβιτς, Μαίρη Λουίζ Πάρκερ, Κάθριν Ζέτα-Τζόουνς, Άντονι Χόπκινς, Έλεν Μίρεν

Οι πρώην πράκτορες της CIA Φρανκ Μόουζες (Μπρους Γουίλις) και Μάρβιν Μπογκς (Τζον Μάλκοβιτς) βρίσκονται άθελά τους μπλεγμένοι σε μια βρόμικη δουλειά του παρελθόντος. Ένα χαρτί που διαρρέει στο Ίντερνετ θα συνδέσει λανθασμένα τα ονόματά τους με ένα κρυμμένο ψυχροπολεμικό πυρηνικό όπλο και το αχτύπητο ντουέτο θα ξεκινήσει ένα παγκόσμιο σαφάρι για την ανεύρεση των πραγματικών υπευθύνων, παρασύροντας και τη Σάρα, την άβγαλτη ερωμένη του Φρανκ, στο κατασκοπικό τους ντελίριο.



«Ένα Καλοκαίρι»

Αμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Τζεφ Νίκολς με τους: Μάθιου Μακόναχι, Σαμ Σέπαρντ, Ριζ Γουίδερσπουν, Τάι Σέρινταν

Ο Έλις και ο Νέκμπον, δυο παιδιά που ζουν στις όχθες του Μισισιπή, ανακαλύπτουν μια βάρκα πάνω στα κλαδιά πανύψηλων δέντρων. Εξερευνώντας το περίεργο θέαμα θα ανακαλύψουν ότι στο «δεντρόσπιτο» έχει πρόσφατα εγκατασταθεί ο Μαντ, ένας πεινασμένος μυστηριώδης τύπος που ζητά τη βοήθειά τους. Τα δύο αγόρια θα δεχτούν να τον βοηθήσουν, προσφέροντάς του φαΐ και παραδίδοντας ερωτικά σημειώματα στην αγαπημένη του Τζούνιπερ.



«Μια Πράσινη Ιστορία»

Αμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Νίκα Αγιασβίλι με τους: Μπίλι Ζέιν, Μάλκολμ Μακ Ντάουελ, Σάνον Ελίζαμπεθ, Εντ Ο' Ρος

Ο Ευτύχης θα ξεκινήσει τη δεκαετία του ’50 με είκοσι δύο δολάρια στην τσέπη για την Αμερική, όπου καταφέρει να σπουδάσει χημικός, δουλεύοντας παράλληλα σαν γκαρσόνι σε ελληνικό εστιατόριο. Έχοντας πλέον αλλάξει το όνομά του σε Βαν Βλαχάκης, ο επιτυχημένος Ελληνοαμερικανός με αφορμή ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, θα θυμηθεί την πορεία του από την Κρήτη ως την προεδρία της Earth Friendly Products, μιας από τις μεγαλύτερες εταιρείες οικολογικών απορρυπαντικών στον κόσμο.



«Χτυποκάρδια Στο Γραφείο»

Γαλλική ταινία, σκηνοθεσία Ρεζί Ρουανσάρ με τους: Ρομάν Ντουρίς, Ντεμπορά Φρανσουά, Μπερενίς Μπεζό, Σον Μπενσόν

Στα τέλη της δεκαετίας του ’50 το επάγγελμα της γραμματέα είναι στη μόδα και η Ροζ έχει ένα εξαιρετικό προσόν: δακτυλογραφεί με απίστευτη ταχύτητα. Ο Λουί, νεαρός και γοητευτικός επιχειρηματίας, αποφασίζει να την προσλάβει και να τη μετατρέψει στη γρηγορότερη δακτυλογράφο του κόσμου.



«Τούρμπο»

Αμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Ντέιβιντ Σόρεν

Ο Τούρμπο είναι ένα σαλιγκάρι παθιασμένο με την ταχύτητα… που δεν έχει. Βέβαια, τα μαλάκια της συνομοταξίας του δεν συμμερίζονται τα όνειρά του, παραγκωνίζοντάς τον συνεχώς. Ύστερα από ένα ντροπιαστικό συμβάν, το ονειροπόλο σαλιγκάρι θα βρεθεί στο καπό ενός σπορ αυτοκινήτου και από εκεί στο νιτρομπούκαλο του κινητήρα του, αλλάζοντας μοριακή δομή και αποκτώντας μια τούρμπο μηχανή αντί για καβούκι.



«Ανακυκλώνοντας τη Μήδεια»

Ελληνογερμανική ταινία, σκηνοθεσία Αστέρης Κούτουλας με τους: Μαρία Κουσουνή, Ντανίλο Ζέκα, Ιωάννα Κρυωνά, Μπέλα Έλμαν

Η χορογραφημένη από τον Ρενάτο Τζανέλα όπερα του Μίκη Θεοδωράκη «Μήδεια» ως αλληγορία για τη σύγχρονη Ελλάδα που σκοτώνει τα παιδιά της.



«Κλέφτης Ποδηλάτων»

Ιταλική ταινία, σκηνοθεσία Βιτόριο ντε Σίκα με τους: Λιανέλα Καρέλ, Έντσο Σαγιόλα, Λαμπέρτο Ματζιοράνι

Ένας άντρας βρίσκει δουλειά ως αφισοκολλητής, αλλά την πρώτη μέρα του κλέβουν το ποδήλατο. Καθώς είναι αδύνατον να δουλέψει χωρίς αυτό, ξεκινά με τον μικρό γιο του μια απελπισμένη αναζήτηση στους δρόμους της Ρώμης.



newsbeast.gr



 
Powered by Blogger