Έρχεται το «Βαθύ Λαρύγγι» με την Amanda Seyfried

Η Seyfried επαναφέρει στη ζωή τη διασημότερη πορνοστάρ όλων των εποχών, τη Linda Lovelace - Λέγεται ότι η ηθοποιός δίνει την ερμηνεία της ζωής της. Την ερμηνεία της ζωής της λέγεται ότι δίνει η γνωστή ηθοποιός Amanda Seyfried, η οποία πρωταγωνιστεί στο πολυσυζητημένο ερωτικό κινηματογραφικό έργο «Lovelace» που δεν είναι άλλο από το «Bαθύ Λαρύγγι» όπου επιστρέφει τον Αύγουστο ξανά στη μεγάλη οθόνη.

Η Seyfried επαναφέρει στη ζωή τη διασημότερη πορνοστάρ όλων των εποχών, τη Linda Lovelace, η οποία έγινε σύμβολο σεξουαλικής επανάστασης, στηρίζοντας τις φεμινίστριες στον αγώνα για τα δικαιώματα των γυναικών.

Η ταινία «Deep Throat» έκανε διάσημη τη Lovelace το 1972, ενώ ο ίδιος ο τίτλος έκανε παγκόσμια αίσθηση. Σήμερα ξέρουμε τον όρο όχι μόνο σε σχέση με την πορνογραφία, αλλά γιατί συνδέεται με την αποκάλυψη του μεγαλύτερου πολιτικού σκανδάλου στην ιστορία της Αμερικής, που δεν είναι άλλο από το Watergate.

Ο πληροφοριοδότης των δύο δημοσιογράφων Bob Woodward και Carl Bernstein της εφημερίδας «Washington Post», οι οποίοι έβγαλαν το σκάνδαλο που έριξε τον Νίξον από την εξουσία, είχε το παρατσούκλι «Βαθύ Λαρύγγι».

Το «Lovelace», το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στις 9 Αυγούστου σκηνοθετείται από τον Rob Epstein και τον Jeffrey Friedman. Εκτός από τη Seyfried στην ταινία συμπρωταγωνιστούν και οι James Francο, ο οποίος ερμηνεύει τον πολύ Hugh Hefner, αλλά και η Sharon Stone, η οποία υποδύεται τη μητέρα της πορνοστάρ.



protothema.gr



 
Powered by Blogger