Brad Pitt: Το πρώτο τρέιλερ της νέας του ταινίας

Η υπόθεση της ταινίας, που έχει να κάνει με το καυτό κεφάλαιο «αμερικανική σκλαβιά» και που σκηνοθετεί ο Steve McQueen, αφηγείται την πραγματική ιστορία του Solomon Northrup, ενός μορφωμένου και παντρεμένου μαύρου στη Νέα Υόρκη του 1853, όπου πέρασε 12 χρόνια σκληρής σκλαβιάς, εκμετάλλευσης και βασανισμού από τους ιδιοκτήτες του.Tο πρώτο τρέιλερ της πολυαναμενόμενης ταινίας «12 Years A Slave» στην οποία πρωταγωνιστεί ο Brad Pitt έχει κάνει την εμφάνισή του στο διαδίκτυο και οι σινεφίλ έχουν ήδη πάρει θέσεις.

Η υπόθεση της ταινίας, που έχει να κάνει με το καυτό κεφάλαιο «αμερικανική σκλαβιά» και που σκηνοθετεί ο Steve McQueen, αφηγείται την πραγματική ιστορία του Solomon Northrup, ενός μορφωμένου και παντρεμένου μαύρου στη Νέα Υόρκη του 1853, όπου πέρασε 12 χρόνια σκληρής σκλαβιάς, εκμετάλλευσης και βασανισμού από τους ιδιοκτήτες του.

Εκτός από τον Brad Pitt στην ταινία πρωταγωνιστούν οι: Chiwetel Ejiofor, Benedict Cumberbatch, Michael Fassbender, Paul Giamatti, Paul Dano, Sarah Paulson, Quvenzhane Wallis, Lupita Nyongo, Scoot McNairy, Garret Dillahunt. Η ταινία αναμένεται τον Οκτώβριο στην Ευρώπη.



 
Powered by Blogger