Και ο Viggo Mortensen σκηνοθέτης;

Robert Redford, Clint Eastwood, George Clooney, Ben Affleck, Kevin Costner, Mel Gisbson και Jodie Foster, και πιο πρόσφατα Keanu Reeves, Scarlett Johansson, και Zoe Saldana. Όλοι τους έκαναν ή ελπίζουν να κάνουν την αλλαγή από ηθοποιοί σε σκηνοθέτες και τώρα μπορεί να προστεθεί ακόμη ένας ταλαντούχος ηθοποιός στη λίστα αφού ο Viggo Mortensen, σε πρόσφατη του συνέντευξη ανάμεσα σε αλλά μίλησε και για το σκηνοθετικό του ντεμπούτο.

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι θα αναλάβει την σκηνοθεσία για την μεταφορά του βιβλίου του 1957, "The Horsecatcher" από την Mari Sandoz, η οποία αφορά ένα νεαρό Cheyenne ινδιάνο που θα πρέπει να σκοτώσει τον εχθρό του ως ιεροτελεστία μετάβασης. Ο ηθοποιός δήλωσε ότι η ιστορία μπορεί να μεταφραστεί για όλο το κόσμο και θα αφορά τη βία αλλά και τη προσωπική μάχη. Ο Mortensen δήλωσε στη συνέντευξη του επίσης ότι του είχαν προσφέρει ρόλο για να επιστρέψει ως ο Aragon για το The Hobbit αλλά ο ίδιος θεωρούσε ότι ο χαρακτήρας δεν χωρούσε μιας και δεν είχε εμφάνιση στα βιβλία. Ο ίδιος πάντως δήλωσε ότι θα δει τις ταινίες.

Ο προτεινόμενος για Oscar ηθοποιός για το 2013 ολοκλήρωσε το The Two Faces of January ενώ για το 2014 ολοκλήρωσε το άτιτλο project του Lisandro Alonso. Για το μέλλον έχει κλείσει και για τις ταινίες The Last Voyage of Demeter και Loin des homes, και από τις επιλογές του φαίνεται να τον ενδιαφέρει η προώθηση του κινηματογράφου της Αργεντινής. Το 2008 ο ηθοποιός προτάθηκε για Oscar α’ αντρικού ρόλου για το Eastern Promises του David Cronenberg.

greektvsubs.gr



 
Powered by Blogger