Πρωταθλητής στο «κατέβασμα» σειρών το Game of Thrones

Το να κατεβάζουμε σειρές από το διαδίκτυο έχει γίνει μία συνήθεια στην εποχή μας, ακόμα κι αν οι περισσότεροι το κάνουμε παράνομα. Έτσι, λοιπόν, κυκλοφόρησε η λίστα που παρουσιάζει ποιες αμερικανικές τηλεοπτικές σειρές έχουν υποκλαπεί περισσότερο παγκοσμίως από το Μάρτιο μέχρι τον Ιούνιο του 2013, μέσω της ιστοσελίδας bittorrent.com. Στο νούμερο ένα των παράνομων downloads δε θα μπορούσε παρά να βρίσκεται η σειρά που έχει καθηλώσει τους τηλεθεατές, "The Game of Thrones". Η συγκλονιστική τρίτη σεζόν της σειράς εκτόξευσε τον αριθμό που κατέβασαν το σόου , οι οποίοι έφθασαν τα 5,2 εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο. Σε σχέση με την περσινή χρονιά, οι θεατές του "Game of Thrones" αυξήθηκαν κατά 25%.


Ωστόσο, η παράνομη θέαση δεν φαίνεται να έχει ενοχλήσει τους συντελεστές της σειράς. Μάλιστα, ο σκηνοθέτης δήλωσε ότι τα παράνομα downloads κάνουν περισσότερο καλό, παρά βλάπτουν τη δημοσιότητα του "Game of Thrones".


Δεύτερο στη λίστα, βρίσκεται το "The Bing Bang Theory" με σχεδόν 3 εκατομμύρια θεατές να το έχουν "κατεβάσει" παράνομα, ενώ ακολουθεί το "How I met your mother" με 2,8 εκατομμύρια downloads.



 
Powered by Blogger