Η ώρα της τελικής μάχης πλησιάζει (trailer)

Δύο νέα posters της ταινίας «Pacific Rim» έκαναν την εμφάνισή τους, εξάπτοντας τη φαντασία των οπαδών της περιπέτειας και της επιστημονικής φαντασίας. Η νέα ταινία του Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις ελληνικές αίθουσες από τις 12 Σεπτεμβρίου, σε 2D και 3D. Ο σκηνοθέτης μάς μεταφέρει σε ένα φανταστικό τοπίο, όπου τα Καϊτζού έχουν φέρει την ανθρωπότητα στο όρια της εξαφάνισης, καθώς ο πόλεμος με τα τρομακτικά πλάσματα έχει στοιχίσει εκατομμύρια ζωές και εξαντλεί τους πόρους της ανθρωπότητας.

Προκειμένου να ανταπεξέλθουν οι άνθρωποι στις επιθέσεις των γιγαντιαίων Καϊτζού, κατασκεύασαν ένα ειδικό όπλο, τα Τζάγκερ. Πρόκειται για ογκώδη ρομπότ, τα οποία ελέγχονται ταυτόχρονα από δύο πιλότους των οποίων οι εγκέφαλοι είναι συνδεδεμένοι με μία γέφυρα νευρώνων. Όμως, ακόμα και τα Τζάγκερ αποδεικνύονται λίγα μπροστά στη μήνη των καϊτζού.

Λίγο πριν την οριστική ήττα, οι δυνάμεις που προασπίζονται το ανθρώπινο είδος, δεν έχουν άλλη επιλογή από το να στραφούν σε δύο μάλλον απίθανους ήρωες: έναν ξεπεσμένο πρώην πιλότο και έναν άπειρο δόκιμο. Οι δυο τους θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για να πλοηγήσουν ένα θρυλικό και φαινομενικά ξεπερασμένο Τζάγκερ από το παρελθόν.

Αυτοί οι δύο θα κληθούν να προστατέψουν την ανθρωπότητα, καθώς είναι η τελευταία της ελπίδα πριν την αποκάλυψη.

Δείτε τα poster και το trailer της ταινίας…



 
Powered by Blogger