Ο David Morrissey πρωταγωνιστής σε πιλότο του AMC

Η σειρά Line Of Sight ακολουθεί τον Lewis Bernt (David Morrissey aka The Governor) που εργάζεται ως ντετέκτιβ στην Εθνική Ασφάλεια Συγκοινωνιών και επιβιώνει από ένα μυστηριώδες αεροπορικό δυστύχημα. Αυτό τον οδηγεί σε μία συναισθηματικά αποπροσανατολισμένη προσπάθεια να ανακαλύψει την αιτία του ατυχήματος με αποτέλεσμα να γίνει ένας άνθρωπος του οποίου η όλη αίσθηση του εαυτού του, της ζωής του και του κόσμου όπως τον ξέρει, ξετυλίγεται σε μια δίνη εμμονής και παράνοιας. Επίσης στο cast συμμετέχει ο Kai Lennox στον ρόλο του Tony Vie ενός εκ των θυμάτων του δυστυχήματος , η Sarah Clarke στον ρόλο της Dot Bernt συζύγου του Lewis Bernt και η LisaGay Hamilton στον ρόλο της Ruby Jensen.


Το AMC παρήγγειλε τον πιλότο στις 25 Απριλίου και είναι σχεδόν σίγουρο πως θα προχωρήσει σε σειρά και θα ξεκινήσει να προβάλλεται στην φετινή τηλεοπτική σεζόν. Δημιουργός της σειράς είναι ο Blake Masters(Brotherhood, Law & Order: Los Angeles, 2 Guns) και πρόκειται για δραματική σειρά επιστημονικής φαντασίας.

Δηλώνει το AMC:
“Ο Blake έφτιαξε έναν κόσμο όπου το σύνολο των χαρακτήρων αψηφά τα παραδοσιακά όρια του δράματος και του sci-fi. Έβαλε πολλά στοιχεία και των δύο ειδών, ενώ έχει επίσης κι αυτό το μοναδικό μείγμα των θρίλερ συνωμοσίας. Είναι πραγματικά απροσδόκητο και αντισυμβατικό.”



 
Powered by Blogger