Στην καρέκλα του σκηνοθέτη ξανά η Αντζελίνα Τζολί

Επίσκεψη-αστραπή πραγματοποίησε πριν λίγες μέρες στην Αυστραλία η γνωστή αμερικανίδα ηθοποιός Αντζελίνα Τζολί. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του αυστραλιανού Τύπου η Τζολί ενδέχεται να επιστρέψει στην Αυστραλία για να σκηνοθετήσει τη δεύτερη ταινία της. Όπως αναφέρεται στα δημοσιεύματα, θα μεταφέρει στην οθόνη για λογαριασμό των εταιριών Universal Pictures και Walden Media το βιβλίο «Unbroken: A World War II Story of Survival, Resilience and Redemption». Θέμα του βιβλίου ο ήρωας πολέμου και Ολυμπιακών Αγώνων Louis Zamperini, ο οποίος κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου επιβίωσε μαζί με άλλα δύο μέλη του πληρώματος πάνω σε μια σχεδία για 47 μέρες, μετά από αεροπορικό δυστύχημα, για να ακολουθήσει η αιχμαλωσία τους σε στρατόπεδο αιχμαλώτων πολέμου του ιαπωνικού Ναυτικού.

Πληροφορίες στον Τύπο αναφέρουν ότι στην Αυστραλία ίσως γυριστεί και η ταινία «20.000 λεύγες κάτω από τη θάλασσα» που θα είναι η κινηματογραφική μεταφορά του κλασσικού μυθιστορήματος του Ιουλίου Βερν με πρωταγωνιστή τον Μπραντ Πιτ.

Πρόκειται για την τέταρτη μεταφορά στη μεγάλη οθόνη του μυθιστορήματος που έγραψε ο Ιούλιος Βερν το 1869. Η πρώτη ταινία ήταν του Ζορζ Μελιές το 1907 και ακολούθησε ο Στιούαρτ Πάτον το 1916. Η πιο γνωστή είναι εκείνη που γυρίστηκε στην Καραϊβική το 1954 από τον Ρίτσαρντ Φλέισερ με πρωταγωνιστή τον Κερκ Ντάγκλας.

newsbeast.gr 
Powered by Blogger