Room 9: Η πρώτη σειρά επιστημονικής φαντασίας από την Νότιο Αφρική

Το Africa Channel-UK θα ξεκινήσει να προβάλει τη καινούρια αστυνομική σειρά επιστημονικής φαντασίας – φαντασίας από την Νότιο Αφρική, Room 9, από τις 8 Ιουλίου και μετά. Το Room 9 έχει 13 επεισόδια και διαδραματίζεται σε ένα εναλλακτικό Παναφρικανικό Σύμπαν, όπου διάφορα παράξενα μεταφυσικά συμβαίνουν. Συγκεκριμένα η υπόθεση διαδραματίζεται σε μια πόλη που θα μπορούσε αν παρουσιαστεί ως η Johannesburg, η Kampala, το Nairobi ή το Lagos, όπου υπάρχει ένας πόλεμος μεταξύ του καλού και του κακού. Αυτή η πόλη είναι η New Azania, ενώ πλέον η περιοχή της Νότιου Αφρικής δεν υπάρχει πλέον και ο νέος κόσμος της είναι χωρισμένος σε Τμήματα.

Ανάμεσα σε αυτή την υπερφυσική μάχη βρίσκεται μια ειδική ομάδα του NAPD (New Azanian Police Department), η οποία ασχολείται μόνο με θέματα που είναι παραφυσικά, διεστραμμένα και ανεξήγητα. 

Το τμήμα τοποθετείτε σε ένα υπόγειο με το όνομα Room 9 ενώ τα άλλα τμήματα τους χαρακτηρίζουν ως αστυνομικούς Zombie. Κεντρικός χαρακτήρας της σειράς θα είναι η ALICE KUNENE (27), η οποία είναι ενθουσιασμένη με την μετάθεση αφού θα είναι η πρώτη φορά που θα γίνει ντεντέκτιβ αλλά δεν γνωρίζει με τι ασχολείται στα αλήθεια το τμήμα. Οι Zethu Dlomo, David Butler, Anthony Oseyemi, Angela Ludek και Elne Pretorius έχουν πρωταγωνιστικό ρολό.

Η σειρά έχει ήδη κάνει πρεμιέρα στην Νότιο Αφρική και έχει ήδη ανανεωθεί για δεύτερη σεζόν, αλλά μέχρι τώρα δεν έχει κυκλοφορήσει σε DVD ενώ δεν έχει κάνει πρεμιέρα ούτε στην Αμερική. Επόμενος της σταθμός θα είναι η Αγγλία αλλά και πάλι δεν είναι γνωστό αν θα κυκλοφορήσει σε άλλες χώρες.



 
Powered by Blogger