Gillian Jacobs και Chevy Chase στο Hot Tub Time Machine 2

Το Hot Tub Time Machine 2 έκλεισε για επιστροφή και τον Chevy Chase στον ίδιο ρόλο που είχε στη ταινία του 2010 αλλά μέχρι τώρα δεν είναι ξεκάθαρο αν θα είναι μεγάλος ο ρόλος του ή όχι. Μοναδικός μέχρι τώρα που φαίνεται να μην επιστρέφει είναι ο John Cusack, αφού οι Rob Corddry, Craig Robinson και Clark Duke έκλεισαν για το sequel ενώ το ίδιο έκανε και ο σκηνοθέτης, Steve Pink. Τον Cusack θα τον αντικαταστήσει ο γνωστός από τη σειρά Parks and Recreations, Adam Scott.

Ο Chevy Chase πάντως δεν θα είναι ο μόνος ηθοποιός από το Community που θα πάρει ρόλο αφού έκλεισε και την Gillian Jacobs για το γυναικείο πρωταγωνιστικό αν και δεν είναι ξεκάθαρο τι θα κάνει ο χαρακτήρας της. Το μόνο που είναι γνωστό για τη σειρά είναι ότι η παρέα θα ταξιδέψει 10 χρόνια στο μέλλον όπου θα συναντήσουν το χαρακτήρα του Adam Scott, ο οποίος είναι ο γιος του Adam (John Cusack).

Ο Chevy Chase δεν αναμένεται να επιστρέψει για τη πέμπτη σεζόν της κωμωδίας του NBC αφού αποχώρησε πέρσι στα μέσα της παραγωγής ενώ για το 2013 έχει ολοκληρώσει τα Before I Sleep και Lovesick. Για το μέλλον έκλεισε και για το Vacation, στο γνωστό του ρόλο ως Clark Grisowld. Η Gillian Jacobs αναμένεται να επιστρέψει για τη πέμπτη σεζόν του Community ενώ είχε ήδη ρόλο στη σειρά κινουμένων σχεδίων, Monsters vs. Aliens, και στις ταινίες The Incredible Burt Wonderstone και Teddy Bears. Για το 2013 έχει ήδη ολοκληρώσει τα Milo, The Lookalike και Walk of Shame ενώ αυτή τη περίοδο βρίσκεται στα γυρίσματα του Life Partners.



 
Powered by Blogger