Το Χόλιγουντ κάνει πλάκα: Ποιές είναι οι αμερικανικές κωμωδίες που έρχονται;

Κάθε λογής οικογενειακά και επαγγελματικά προβλήματα κυριαρχούν στις αμερικανικές κωμωδίες του καλοκαιριού, οι ήρωες των οποίων έρχονται αντιμέτωποι ακόμα και με το… «Τέλος του Κόσμου» (φωτό)-κυκλοφορεί την 1η Αυγούστου. Στην εξωφρενική φάρσα των Ίβαν Γκόλντμπεργκ και Σεθ Ρόγκεν –που έχουν γράψει μαζί τα «Superbad», «Γείτονες σε Περιπολία», «The Green Hornet», αλλά εδώ σκηνοθετούν πρώτη φορά– μια σειρά από celebrities (που υποδύονται τον εαυτό τους) διασκεδάζουν σε ένα πάρτι του Τζέιμς Φράνκο, όταν έρχεται η ώρα της… Αποκάλυψης! Πρόκειται για τη «διευρυμένη» εκδοχή της μικρού μήκους «Jay and Seth Versus the Apocalypse» του Τζέισον Στόουν, με τους Σεθ Ρόγκεν, Τζέι Μπαρουσέλ και το μισό Χόλιγουντ (Τζόνα Χιλ, Τζέιμς Φράνκο, Έμα Γουότσον, Ριάνα, Τσάνινγκ Τέιτουμ, Πολ Ραντ).



Η φιλία αναστατώνει (ακόμα μια φορά) την οικογένεια στο «Οι Μεγάλοι 2» -κυκλοφορεί την ερχόμενη Πέμπτη 11/7-, με σύσσωμο το καστ της πρώτης ταινίας (Κέβιν Τζέιμς, Κρις Ροκ, Ντέιβιντ Σπέιντ, Σάλμα Χάγεκ) να συνοδεύει τον Λένι (Άνταμ Σάντλερ) στην επιστροφή στη γενέτειρά του, όπου οι παιδικοί του φίλοι δεν είναι ακριβώς οι τυπικότεροι των οικογενειαρχών.



Από την άλλη, ο Τζέισον Σουντέικις, που θέλει να περάσει ένα μεγάλο φορτίο μαριχουάνας από το Μεξικό στις ΗΠΑ, σκέφτεται ότι υποδυόμενος τον πάτερ φαμίλια θα κινήσει λιγότερες υποψίες. «Νοικιάζει» λοιπόν μια γυναίκα (τη στριπτιζού Τζένιφερ Άνιστον), δύο παιδιά και ένα τροχόσπιτο, ξεκινώντας να διασχίσει τα σύνορα ως «Οικογένεια Μίλερ» -βγαίνει στις αίθουσες στις 22 Αυγούστου.



athinorama.gr



 
Powered by Blogger