Ο Τζορτζ Κλούνεϊ και η Σάντρα Μπούλοκ στο Φεστιβάλ Βενετίας!

Με τη διαστημική περιπέτεια «Gravity» του Αλφόνσο Κουαρόν και πρωταγωνιστές τους Τζορτζ Κλούνεϊ και Σάντρα Μπούλοκ θα ανοίξει επίσημα η αυλαία για το 70ό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της ΒενετίαςΑπό το απέραντο σκοτάδι του διαστήματος...στο κόκκινο χαλί της έναρξης του Φεστιβάλ Βενετίας θα βρεθούν οι χολιγουντιανοί σταρ, Τζορτζ Κλούνεϊ και Σάντρα Μπούλοκ που πρωταγωνιστούν στο κινηματογραφικό come back του βραβευμένου Μεξικανού σκηνοθέτη Αλφόνσο Κουαρόν.

Επτά ολόκληρα χρόνια μετά το «Children of Men», ο σκηνοθέτης των ταινιών “Μεγάλες Προσδοκίες”¨και “Χάρι Πότερ και ο αιχμάλωτος του Αζκαμπάν" επέστρεψε (συνυπογράφει το σενάριο με τον Χονάς Κουαρόν) με μία δραματική ταινία επιστημονικής φαντασίας, γυρισμένη σε 3D.

H ιστορία αφορά δύο αστροναύτες που μένουν μετέωροι στο διάστημα όταν ο διαστημικός σταθμός τους καταστρέφεται. Η Δρ Ράιαν Στόουν (Μπούλοκ) ερμηνεύει μια μηχανικό στην πρώτη της διαστημική αποστολή, ενώ ο χαρακτήρας του Κλούνεϊ, Ματ Κοβάλσκι είναι εκείνος ενός βετεράνου αστροναύτη που πραγματοποιεί την τελευταία του πτήση.

Το 70ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας ξεκινάει φέτος στις 28 Αυγούστου και ολοκληρώνεται στις 7 Σεπτεμβρίου, με Πρόεδρο της Κριτικής Επιτροπής τον Μπερνάρντο Μπερτολούτσι.



 
Powered by Blogger