Κινηματογραφικές πρεμιέρες

Η ταινία «Ο Μοναχικός Καβαλάρης» με πρωταγωνιστή τον Τζόνι Ντεπ έκανε πρεμιέρα χθές, μαζί με άλλα τέσσερα νέα φιλμ. Δείτε αναλυτικά τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτήν την εβδομάδα καθώς και τα trailer τους...






«Ο Μοναχικός Καβαλάρης»

Αμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Γκορ Βερμπίνσκι με τους: Άρμι Χάμερ, Τζόνι Ντεπ, Έλενα Μπόναμ Κάρτερ, Μπάρι Πέπερ, Γουίλιαμ Φίχτνερ

Στο Σαν Φρανσίσκο του 1933 ένας υπέργηρος ινδιάνος αφηγείται σε ένα αγόρι την ιστορία του, συνδεδεμένη με το θρύλο του Μοναχικού Καβαλάρη, υπερασπιστή της δικαιοσύνης στο Τέξας της δεκαετίας του 1860.



«Ο Υπνωτιστής»

Σουηδική ταινία, σκηνοθεσία Λάσε Χάλστρομ με τους: Μίκαελ Πέρσμπραντ, Λένα Όλιν, Τομπάιας Ζιλίακους

Ένας αστυνομικός επιθεωρητής κι ένας ψυχίατρος ειδικευμένος στον υπνωτισμό συνεργάζονται για να ανακαλύψουν τον δολοφόνο μιας φιλήσυχης οικογένειας.



«Η Αγάπη δεν Έρχεται Μόνη»

Γαλλική ταινία, σκηνοθεσία Τζέιμς Χιούθ με τους: Γκαντ Ελμαλέ, Σοφί Μαρσό, Μορίς Μπαρτελεμί

Ο Σασά είναι ένας πιανίστας, φανατικός εργένης που ζει γράφοντας διαφημιστικά τζιγκλάκια. Η ζωή του όμως θα αλλάξει όταν γνωρίσει τη Σαρλότ, μητέρα τριών παιδιών και πρώην σύζυγο ενός από τους σπουδαιότερους πελάτες των προϊσταμένων του.



«Είναι Τρελοί Αυτοί οι Γάλλοι»

Γαλλική ταινία, σκηνοθεσία Μισέλ Γιουν με τους: Χοσέ Γκαρσιά, Μισέλ Γιουν, Ιζαμπέλ Φουναρό

Δύο αφελείς χωρικοί από το Ταμπουλιστάν αναλαμβάνουν να ταξιδέψουν μέχρι το Παρίσι για να ανατινάξουν τον Πύργο του Άιφελ και να κάνουν γνωστή την πατρίδα τους σε ολόκληρο τον κόσμο.



«Ανοιχτοί Λογαριασμοί»

Αμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Ντέιβιντ Πάλμερ, Νταξ Σέπαρντ με τους: Νταξ Σέπαρντ, Κρίστεν Μπελ, Μπράντλεϊ Κούπερ, Τομ Άρνολντ

Για να συνοδεύσει την κοπέλα του ως το Λος Άντζελες, ο Τσάρλι παραβιάζει το πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων στο οποίο είναι ενταγμένος, φέρνοντας στο κατόπι του το FBI, την αστυνομία και την παλιά του συμμορία.



«Ζούσε τη Ζωή της»

Γαλλική ταινία, σκηνοθεσία Ζαν Λικ Γκοντάρ με τους: Άννα Καρίνα, Σαντί Ρεμπό, Αντρέ Σ. Λαμπάρθ

Δώδεκα επεισόδια από τη ζωή της Νανά, κακοπληρωμένης πωλήτριας σε δισκάδικο, η οποία γίνεται πόρνη.



 
Powered by Blogger