Νέοι δραματικοί πιλότοι για το MTV

Το MTV ζήτησε και επίσημα δύο δραματικούς πιλότους, το οικογενειακό δράμα Finding Carter από τις Emily Silver και Terri Minsky, και το cyber θρίλερ, Eye Candy, με παραγωγό τον Jason Blum (Paranormal Activity) και σκηνοθέτη την Catherine Hardwicke, με την παραγγελία να έρχεται λίγο καιρό μετά από την παραγγελία των κωμωδιών Faking It και Happyland, αλλά και με το Scream, που ετοιμάζεται με γοργούς ρυθμούς. Το Finding Carter είναι ένα οικογενειακό δράμα για μια κοπέλα που θα ανακαλύψει ότι οι κοντινοί της άνθρωποι κρύβουν ένα μεγάλο μυστικό. Όταν η έφηβη Carter, η οποία έχει τελεία ζωή με την ελεύθερη μητέρα της, Lori, θα συλληφθεί σε ένα σχολικό πάρτι, θα ανακαλύψει ότι η Lori την είχε απαγάγει όταν ήταν βρέφος. Τώρα η Carter θα επιστρέψει στην οικογένεια που υποτίθεται ότι την έχασε, όπου έχει δίδυμη αδελφή, νέους γονιούς, σχολείο και αγόρια να αντιμετωπίσει. Αυτό που την ενδιαφέρει όμως είναι να πάει πίσω στην μοναδική μητέρα που γνώρισε πριν αυτή καταλήξει στη φυλακή.

Το Eye Candy, είναι βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο του R.L. Stine και ήταν αρκετό καιρό στην λίστα του καναλιού αλλά με την προσθήκη του Blum ως παραγωγού μέσω της Blumhouse Prods πήρε και επίσημα παραγγελία. Η υπόθεση του επικεντρώνεται στην Lindy, η οποία είναι άσσος στους υπολογιστές και θα πειστεί από τη συγκάτοικο της να δοκιμάσει τα διαδικτυακά ραντεβού. Όταν θα αρχίσουν να έχουν υποψίες ότι ένας από αυτούς είναι επικίνδυνος μαζί με τους φίλους της στο τμήμα ηλεκτρονικού εγκλήματος θα προσπαθήσει να λύσει τους φόνους και να φέρει δικαιοσύνη με το δικό της τρόπο στη πόλη της Νέας Υόρκης.

Το MTV είχε το Zach Stone Is Gonna Be Famous που τελείωσε με τη πρώτη του σεζόν αλλά συνεχίζει να έχει και τις επιτυχημένες του σειρές Awkward και Teen Wolf, στο κωμικό και στο δραματικό κομμάτι. Μέσα στις σεζόν το κανάλι είχε δοκιμάσει για αρκετές σειρές, όπως τα The Inbetweeners, Skins και Underemployed, αλλά καμιά από αυτές δεν πήρε δεύτερη σεζόν.



 
Powered by Blogger