Η Sony ετοιμάζει το δικό της σύμπαν με χαρακτήρες του Spiderman

Την αρχή την έκανε η Marvel, η οποία από το 2008 και μετά κατάφερε να φέρει αρκετούς χαρακτήρες της στη μεγάλη οθόνη, έχοντας τους όλους στο ίδιο κινηματογραφικό σύμπαν, και μετά η Fox δήλωσε ότι εκτός των μεταλλαγμένων χαρακτήρων από τους X-men, στο ίδιο σύμπαν θα βρίσκεται και η ομάδα των Fantastic Four έστω και αν δεν θα συναντηθούν στις ταινίες, και τώρα η Sony μέσω της Amy Pascal ανακοίνωσε ότι έχουν σκοπό να αυξήσουν το κινηματογραφικό τους σύμπαν ετοιμάζοντας spin-off από τους χαρακτήρες του Spider-Man. Και όλα αυτά ενώ η DC Comics δεν έχει καταφέρει ακόμη να ετοιμάσει το δικό της κινηματογραφικό σύμπαν.

Φυσικά αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγεται πιθανό spin-off από το Spiderman, αφού η ταινία για τον Venom υπάρχει ως ιδέα εδώ και χρόνια αλλά πριν από μερικούς μήνες είχε επιβεβαιωθεί ότι έχει μπει ξανά στο προγραμματισμό της Sony, όμως από την στιγμή που μιλούν για περισσότερα από ένα spin-off λογικά θα ακουστούν καινούρια ονόματα. Κάτι συγκεκριμένο δεν υπάρχει για το ποιοι χαρακτήρες θα μπορούν να αποκτήσουν δική τους ταινία αλλά η Pascal δήλωσε ότι θα εμφανιστούν αρκετοί νέοι ήρωες και ανταγωνιστές.

Η αρχή για τον Spiderman έγινε από τον Sam Raimi, ο οποίος το 2002 έδωσε την πρώτη ταινία, δύο χρόνια αργότερα έδωσε τη δεύτερη και έκλεισε την τριλογία το 2007 αφού η Sony προτίμησε αντί για τέταρτη ταινία να κάνει reboot. Έτσι μαζί της τέταρτης ταινίας χάθηκε και το Venom, το οποίο θα ήταν spin-off. Η Sony έχει ήδη ετοιμάσει το The Amazing Spider-Man για το 2014 ενώ έχει ανακοινώσει τουλάχιστον ακόμη δύο ταινίες, για το 2016 και το 2018.



 
Powered by Blogger