Κινηματογραφικές πρεμιέρες (20 Ιουνίου)

Τρεις νέες ταινίες και δύο επανεκδόσεις παλαιότερων φιλμ κάνουν πρεμιέρα σήμερα στις αίθουσες. Ανάμεσά τους ξεχωρίζει η πολυαναμενόμενη ταινία με το Σούπερμαν «Άνθρωπος από Ατσάλι» σε σκηνοθεσία Ζακ Σνάιντερ. Επιπλέον, κυκλοφορούν το animation «Μπαμπούλες Πανεπιστημίου» και η κωμωδία «Ο Γάμος της Χρονιάς». Δείτε αναλυτικά τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτήν την εβδομάδα καθώς και τα trailer τους...

«Άνθρωπος από Ατσάλι»

Αμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Ζακ Σνάιντερ με τους: Χένρι Κάβιλ, Έιμι Άνταμς, Μάικλ Σάνον, Ράσελ Κρόου, Κέβιν Κόσντερ

Λίγο προτού ο πλανήτης Κρίπτον καταστραφεί, ο επιστήμονας Τζορ-Ελ στέλνει στη Γη ένα διαστημόπλοιο με το νεογέννητο γιο του. Εκείνος θα ανατραφεί σαν κοινός θνητός από ένα ζευγάρι αγροτών στο Κάνσας, αλλά θα αναγκαστεί να αποκαλύψει την ταυτότητά του όταν ο πλανήτης δεχτεί επίθεση από πανίσχυρους εξωγήινους.



«Ο Γάμος της Χρονιάς»

Αμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Τζάστιν Ζάκαμ με τους: Ρόμπερτ ντε Νίρο, Ντάιαν Κίτον, Κάθριν Χέιγκλ, Σούζαν Σαράντον, Αμάντα Σέιφριντ, Ρόμπιν Γουίλιαμς

Ο Ντον και η Έλι, χωρισμένοι εδώ και χρόνια, αναγκάζονται να προσποιηθούν πως είναι ακόμη ζευγάρι για χάρη του γιου τους, στο γάμο του οποίου συγκεντρώνεται ξανά όλη η οικογένεια.



«Μπαμπούλες Πανεπιστημίου»

Αμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Νταν Σκάνλον

Προτού ο Μάικ και ο Σάλι γίνουν διάσημοι Φοβιστές και αχώριστοι φίλοι, είχαν συναντηθεί στο πανεπιστήμιο, ξεκινώντας μια γεμάτη ανταγωνισμό σχέση που τους έφερε μπροστά στον κίνδυνο της οριστικής αποβολής τους.



«Ο Καλός Στρατιώτης Σβέικ»

Τσεχοσλοβάκικη ταινία, σκηνοθεσία Κάρελ Στέκλι με τους: Ρούντολφ Χρουζίνσκι, Εύα Σβομπόντοβα, Φράντισεκ Φιλιπόφσκι

Με την έναρξη του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου ο παντελώς αφελής Γιόζεφ Σβέικ κατατάσσεται στον αυστρο-ουγγρικό στρατό, γνωρίζοντας μια σειρά από αναπάντεχες περιπέτειες.



«Η Δασκάλα του Πιάνου»

Γαλλο-αυστριακή ταινία, σκηνοθεσία Μίκαελ Χάνεκε με τους: Ιζαμπέλ Ιπέρ, Μπενουά Μαζιμέλ, Ανί Ζιραρντό, Σούζαν Λόθαρ

Μια αυστηρή καθηγήτρια μουσικής, η οποία μένει με τη μητέρα της κι έχει μάθει να καταπιέζει τις επιθυμίες της, ζει μια κρυφή ηδονοβλεπτική ζωή. Ώσπου ένας νεαρός μαθητής του ωδείου την ερωτεύεται και της δίνει μια μοναδική ευκαιρία να αγαπήσει.



 
Powered by Blogger